nedjelja, 18.11.2007.

upravo ekslodirajuća manija


2 girls

1 cup


Zahvaljujući Jeleni Vukosav upravo sam potrošio sat vremena života na novu maniju koja se u ovim trenucima dok ovo čitate rasplamsava internetom. Čuvajte se da i vas ne zahvati!

Nepoznat netko postavio je na internet izuzetno, hm, recimo dojmljiv video uradak. Nešto tako odurno ne sjećam se da sam ikada vidio. No netko drugi se sjetio i filmski zabilježio reakcije nekog trećega u trenu kada je po prvi puta to gledao i također to učinio dostupnim preko Youtube. Time je manija krenula. Izazov da se pribilježe neizbježne raznorazne reakcije poznatih je neodoljiv. Naime, što god mislili o inicijalnom filmiću, nemoguće je ne reagirati. U ovom trenu Youtube se fascinantnom brzinom puni novim doprinosima, a spontano su se prfilirala i pravila. Ima samo jedno. Onoga koji će gledati filmić "2 girls 1 cup" upozori se da štogod izvodio riječima ne odaje što gleda.

Pogledajte nekoliko primjera:


Uključite zvučnike!













Ako vas je zainteresiralo što je filmu koji svi gledaju, možete to naći OVDJE.

Ipak, prije nego neoprezno kliknete, moram vas upozoriti riječima Jelene Vukosav:
GLEDATE VIDEO NA SVOJU ODGOVORNOST. NIJE NIŠTA ILEGALNO, ALI NIJE POGODNO ZA GLEDANJE NA POSLU I U DRUŠTVU MLADIH OSOBA i LJUDI SLABA SRCA.


(Ja to ne kanim pogledati ikada više u životu! Jednom je bilo i previše.)



<< Arhiva >>

eXTReMe Tracker